Kodsnack 247 - Slutet på eskaleringskön

Ladda ner (mp3)

Tobias, Fredrik och Kristoffer snackar om dåliga datorveckor, när man trillar ner i ett kanin- eller maskhål och känner att man snarare går bakåt än framåt för varje arbetsdag som går. Framför allt varför man faktiskt står ut och tar sig framåt när inget går som man vill, och trots att vårt yrke på många sätt mest består av motgångarna.

Tobias berättar också om sitt lilla hobbyprojekt att ge sin Raspberry pi nyttiga sysslor - lite av en komplicerad pussel- och pysselhistoria det också. Men det är ju skillnad när man får trilla ner i ett kaninhål av eget intresse och utan press att leverera. Vi knyter tillbaka till början och vad som faktiskt driver en att stå ut med att allt är så trasigt och obegripligt mest hela tiden. Samt också var och hur man återfår sin energi efter en jobbig vecka i kaninhålt.

Avsnittet sponsras till vår stora glädje av Developers bay - Sveriges främsta agentur och nätverk för IT-specialister! Developers bay hjälper dig som frilansar att hitta intressanta uppdrag, och ger dig ett nätverk av kollegor och trevliga aktiviteter. Surfa in på developersbay.se eller skicka ett mejl till hello@developersbay.se om du vill veta mer!

Ett stort tack till Cloudnet som sponsrar vår VPS!

Har du kommentarer, frågor eller tips? Vi är @kodsnack, @tobiashieta, @oferlund, @itssotoday och @bjoreman på Twitter, har en sida på Facebook och epostas på info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Vi läser allt som skickas.

Gillar du Kodsnack får du hemskt gärna recensera oss i iTunes!

Länkar

Titlar