Sponsra Kodsnack

Sponsra avsnitt

Har du en intressant produkt att sälja? En utbildning att göra reklam för? Vill du anställa utvecklare? Sponsra Kodsnack och nå direkt ut till tusentals av sveriges utvecklare! Ett nytt avsnitt släpps varje tisdagsmorgon och är en del av många lyssnares frukost, kaffepaus, eller pendling redan samma dag.

Varför sponsra en podd?

Sponsring i poddar ger mycket högre engagemang än de flesta andra sorters annonser. Lyssnarna hör din information som en del av podden, och vi använder våra egna ord och röster vilket gör att det inte uppstår något bryskt avbrott mellan innehåll och annons (som det ofta gör på exempelvis webbsidor). Enligt Midroll - ett stort företag på området annonsering i poddar - har 63% av de som lyssnar på poddar Midroll arbetar med köpt en produkt de hört annonseras (källa).

Vad får jag?

Du får en sponsorläsning i själva avsnittet samt motsvarande information plus länkar i avsnittsinformationen som både syns i lyssnarnas poddapp och på förstasidan kodsnack.se veckan avsnittet släpps.

Vi erbjuder mängdrabatt vid bokning av fler avsnitt, och det går utmärkt att sprida ut sina sponsringstillfällen.

Varianter

Tidigare sponsorer

Tidigare sponsorer inkluderar GleSYS, 46elks, IKEA, Jetbrains, Procera networks, Jayway, Dataföreningen kompetens, Developers bay, Växjö, PE accounting, Prevas och Cenito.

Komplett sponsorlista.

Kontakta oss på info@kodsnack.se för mer information!

Kodsnack på ditt evenemang?

Vi har gjort mycket uppskattade livepoddar på scen på exempelvis Devops summit, IDG:s Code nights och Gothenburg startup hack och ett stort antal intervjuer på och vid sidan av scenen under Øredev och andra konferenser.

Kontakta oss på info@kodsnack.se för mer information!