Om Kodsnack

Kodsnack är ett poddradioprogram som behandlar ämnen intressanta för folk som tycker om att syssla med programmering och mjukvaruutveckling. Vi som gör programmet är ett gäng kodare som jobbar som programmerare på heltid, med varierande bakgrund och erfarenhet. Vi pratar om sånt vi är intresserade av för tillfället, och ibland har vi gäster som pratar med oss.

För frågor om annonsering och innehåll använd e-postadressen: info@kodsnack.se

Vi har även en kanal på Slack som ni är hemskt välkomna att ansluta till! Skicka mailadressen ni vill använda till info@kodsnack.se så lägger vi till er!

Fredrik

Fredrik är utvecklare på TimeEdit och bygger allt från iOS-appar till servrar och webapplikationer.

Utanför jobbet har Fredrik bland annat hjälpt till att arrangera Cocoaheads möten i Göteborg. Han har även utvecklat och släppt appar på och för Apples plattformar. På bjoreman.com dyker det upp några rader när andan faller på.


Tobias

Tobias jobbar på Plex som mjukvaruutvecklare. Innan det har han varit projektledare på Purple Scout och tekniskt säljstöd på Procera Network.

Tobias har alltid jobbat med mjukvara på sin fritid och har bland annat skrivit stora delar av XMMS2. All hans open source-mjukvara finns på Github

Du kan även hitta Tobias på AppSnack, en svensk podcast om Apple, iPhone, iPad.


Kristoffer

Kristoffer lärde sig programmera på en Commodore 64 med drömmar om att en dag bli spelutvecklare. Efter att ha levt drömmen på Massive i Malmö i ett antal år växte intresset för fri mjukvara, och numera jobbar han på SUSE där han hackar på diverse projekt relaterade till High Availability.

Han bloggar inte på koru.se.


Amanda

Amanda är Kodsnacks nytillskott och jobbar som konsult på Cygni i Stockholm. Sedan hösten 2016 kodar hon Java på fintechbolaget Scila.

När Amanda inte jobbar är det inte omöjligt att hon spelar brädspel, går på museum eller spelar in ett avsnitt av podden Still in beta.