Kodsnack 545 - Improduktiviteten är produktiv

Ladda ner (mp3)

Fredrik och Kristoffer snackar om produktivitet, och om att skriva i tankens hastighet.

Vi börjar med att diskutera skrivande i tankens hastighet utifrån Kristoffers snack med Augustin Erba. Olika sätt att skriva ger olika saker, och kvantiteten i att skriva snabbt har helt klart sin egen kvalitet.

Därefter snackar vi produktivitet - vad gör en egentligen produktiv, och vad är produktivitet kontra att sänka produktiv tid i att pyssla med sina verktyg? Hur produktivt är det att fokusera på produktivitet? Samtidigt måste man ju ofta kunna sina verktyg på någon nivå för att kunna få saker gjorda effektivt. Och lära sig nya verktyg och miljöer när man kommer till något nytt.

Din produktivitet måste inte vara samma som min produktivitet. Skapa utrymme för produktivitet - och omfamna den till synes mindre produktiva tiden mellan de produktiva passen!

Ett stort tack till Cloudnet som sponsrar vår VPS!

Har du kommentarer, frågor eller tips? Vi är @kodsnack, @thieta, @krig, och @bjoreman på Mastodon, har en sida på Facebook och epostas på info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Vi läser allt som skickas.

Gillar du Kodsnack får du hemskt gärna recensera oss i iTunes! Du kan också stödja podden genom att ge oss en kaffe (eller två!) på Ko-fi, eller handla något i vår butik.

Länkar

Bonuslänkar

Titlar