Kodsnack 335 - En gemensam paus, med Simon Aronsson

Ladda ner (mp3)

Fredrik snackar med Simon Aronsson, utvecklare som jobbar mycket med agil metodologi, moln, och devops. Simon diskuterar devops som något bredare än speciella tekniska lösningar och mer av ett tänk som går rakt igenom hur vi arbetar. Vi snackar om hur lätt det är att förändringar rinner ut i sanden när man börjar på nästa förändring, och hur vi gör eller försöker göra för att lära oss komma igång och fokusera på en uppgift mer och bättre.

Vi kommer också in på mobbprogrammering och hur det varit när Simon jobbat i mobb, och vi pratar om utbyggnaden att ha med någon som kan affärssidan bra i sin mobb på heltid. Detta kopplat till att hitta bra sätt att sprida kunskap om domänen till alla utvecklare.

Sist men inte minst blir det en hel rad boktips för den som vill läsa mer om allt från datorhistoria och chiffer till devops och domändriven design.

Ett stort tack till Cloudnet som sponsrar vår VPS!

Har du kommentarer, frågor eller tips? Vi är @kodsnack, @tobiashieta, @oferlund, och @bjoreman på Twitter, har en sida på Facebook och epostas på info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Vi läser allt som skickas.

Gillar du Kodsnack får du hemskt gärna recensera oss i iTunes! Du kan också stödja podden genom att ge oss en kaffe (eller två!) på Ko-fi.

Länkar

Titlar