Kodsnack 242 - Kliva upp 06:00 25 dagar i sträck

Ladda ner (mp3)

Tobias, Amanda och Fredrik snackar med några av deltagarna i årets Advent of code-tävling - Oscar Franzén, Anna Holmgren och Christofer Ohlsson. Hur gick de tillväga, vilka problem var roligast och knivigast, och vilka är vinnarens bästa tips för att nå framgång? Vi börjar också fundera framåt redan nu: borde vi göra verkligt modern femkamp av nästa års omgång?

Veckans avsnitt sponsras till vår stora glädje av Demando - en jobbsökartjänst där du anger vad du vill ha och arbetsgivare bjuder för att matcha dina krav. Läs mer på demando.se!

Tusen tack till våra generösa prinssponsorer för Advent of code 2017: Cygni och Blocket! Vill ditt företag sponsra ett pris nästa år? Det skadar inte att höra av sig redan nu!

Att årets Advent of code är över är ingen anledning att sluta koda. Eller att börja sent för den delen. Det är aldrig för sent att bidra med lösningar eller kommentera på andras! Vårt Github-repo finns kvar och accepterar alltid nya bidrag, och alla är välkomna att diskutera både lösningar och andra ämnen i vår Slack-kanal. Skicka ett mejl eller direktmeddelande på Twitter med din mejladress så kommer en inbjudan!

Ett stort tack till Cloudnet som sponsrar vår VPS!

Har du kommentarer, frågor eller tips? Vi är @kodsnack, @tobiashieta, @oferlund, @itssotoday och @bjoreman på Twitter, har en sida på Facebook och epostas på info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Vi läser allt som skickas.

Gillar du Kodsnack får du hemskt gärna recensera oss i iTunes!

Länkar

Titlar