Kodsnack 235 - Vad jag gör av mitt state

Ladda ner (mp3)

Fredrik och Martin värmer upp med lite bråkiga internetuppkopplingar. Sedan blir det sparande av data, serialisering till JSON och YAML, hur Unity kan spara data och att synka data med Molnet.

Därifrån kommer vi över på hur fantastiska verktygen för webbutveckling blivit sedan nyss nedlagda Firebug först släpptes.

Fredrik rapporterar lite också från Øredev vilket leder till undran och förundran kring blockkedjor och AI. Är blockkedjor mycket väsen för en datastruktur? Förstår folk (vi och alla andra) egentligen varför blockkedjor är så i ropet? Vi avslutar med att snacka AI som spelar spel, och en förhoppning att i framtiden kunna generera avsnitt av Kodsnack med AI (eller åtminstone Markovkedjor).

Avsnittet sponsras till vår stora glädje av Sveriges andra IT-tätaste stad, nämligen Växjö! Läs allt om Växjö och alla IT-jobb i staden på itjobbivaxjo.se!

Ett stort tack till Cloudnet som sponsrar vår VPS!

Har du kommentarer, frågor eller tips? Vi är @kodsnack, @tobiashieta, @oferlund, @itssotoday och @bjoreman på Twitter, har en sida på Facebook och epostas på info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Vi läser allt som skickas.

Gillar du Kodsnack får du hemskt gärna recensera oss i iTunes!

Länkar

Titlar